na vrh
Poziv
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kombi prevoz Beograd-Portorož

Kombi prevoz Slovenija » Kombi prevoz Beograd-Portorož

Kombi prevoz Beograd-PortorožKombi prevoz Beograd-Portorož od vrata do vrata

Kombi prevoz Beograd-Portorož se, kao usluga odnosi na prevoz putnika kombijem ili putničkim automobilom od vrata do vrata, tačnije, sa adrese u Beogradu do adrese u Portorožu ili obratno. Preuzimanje putnika se radi na adresi koju navedete pri rezervaciji svog mesta za kombi prevoz Beograd-Portorož.

Kombi prevoz iz Beograda u Portorož se radi kao vanlinijski prevoz

Kombi prevoz iz Beograda u Portorož se odvija kao vanlinijski prevoz putnika, što znači da nema strogo definisanih vremena polaska iz Beograda ili iz Portoroža, a svi termini polazaka se dogovaraju sa putnicima. Na ovaj način, do izražaja dolazi možda i najvažnija karakteristika kombi prevoza putnika, a to je fleksibilnost.

Moguć svaki dogovor i u toku putovanja

Iskusni vozači LUL Prevoza Putnika će svakom putniku maksimalno izaći u susret, naravno do mere u kojoj je to moguće, kako u prvom kontaktu kada vršite rezervaciju kombi prevoza Beograd-Portorož, tako i za usputne pauze i druge dogovore u toku putovanja.

Bezbednost i udobnost putnika su nam uvek na prvom mestu

Bezbednost i sugurnost putnika u toku kombi prevoza putnika Beograd-Portorož su nam uvek prioritet. Dugogodišnje iskustvo na relaciji kombi prevoza Beograd-Portorož, kao i ispravna i pouzdana vozila, daju nam mogućnost da vas bezbedno i udobno prevezemo do željene adrese.

Povoljnosti za povratne vožnje Beograd-Portorož

Ukoliko želite da koristite uslugu kombi prevoza Beograd-Portorož u oba smera, tj. kao povratnu vožnju, važno je da nam to naglasite prilikom rezervacije, kako bismo dogovorili datum povratka i rezervisali mesto za vas. U slučaju da izvršite rezervaciju povratne vožnje na relaciji Beograd-Portorož, spremni smo da vam omogućimo i određene povoljnosti.

Za detaljne informacije o povratnoj vožnji iz Beograda ili iz Portoroža, možete nas kontaktirati pomoću podataka na stranici kontakt.