na vrh
Poziv
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Najam vozila sa vozačem

Najam kombija sa vozačem az prevoz putnikaIznajmljivanje vozila sa vozačem za prevoz putnika

Najam vozila sa vozačem za prevoz putnika se, kao dodatna usluga koju nudi LUL Prevoz, najčešće koristi za prevoz organizovanih grupa. Organizovani prevoz može biti prevoz na izlete, prevoz na koncerte, prevoz na konferencije i seminare, kao i prevoz na važne poslovne sastanke.

Pored navedenog, često se najam vozila sa vozačem koristi i kao usluga prevoza grupa do i sa aerodroma. Ukoliko znate vreme polaska i provratka grupe zaposlenih sa službenog putovanja, možete nas angažovati za doček i prevoz sa aerodroma do bilo koje adrese u Beogradu.

Najam kombija sa vozačem za prevoz na odmor

Najam vozila sa vozačem za prevoz porodica ili grupa putnika na odmor (letovanje, zimovanje i sl.), sve češće je tražena usluga. LUL Prevoz ima mogućnoti da svima izađe u susret, kako u pogledu prevoza do destinacije za odmor, tako i u pogledu povratka.

Rezervacija vozila sa vozačem

Ako želite da koristite usluge najma vozila sa vozačem iz bilo kog razloga, dovoljno je da nas pozovete i uradite rezervaciju vozila sa vozačem na dan, više dana ili kako već želite.

U slučaju rezervacije, vozilo i vozač vam mogu biti na raspolaganju u toku celog boravka u nekom gradu, kako biste mogli da koristite prevoz do različitih delova grada ili do drugih gradova.

Cena najma vozila sa vozačem

Cena najma vozila sa vozačem se posebno dogovara sa organizatorom putovanja, a u obzir se uzima kilometraža, period najma, kao i drugi faktori koji mogu uticati na cenu.