na vrh
Poziv
Poruka na Viber
Poruka na WAPP

Kombi prevoz Kopaonik

Kombi prevoz Srbija » Kombi prevoz Kopaonik

Kombi prevoz putnika na KopaonikKombi prevoz na Kopaonik od vrata do vrata

Kombi prevoz na Kopaonik obavlja se takođe kombijem ili putničkim automobilom od vrata do vrata. To znači da vas LUL Prevoz vozi sa vaše adrese u Beogradu do adrese na Kopaoniku. Kao i za sve ostale destinacije postoji i mogućnost povratne vožnje takođe sa adrese na adresu. Preuzimanje putnika se radi na adresi koju navedete pri rezervaciji svog mesta za kombi prevoz Beograd-Kopaonik.

Kombi prevoz iz Beograda na Kopaonik se radi na zahtev putnika

Kombi prevoz iz Beograda do kopaonika se takođe odvija kao vanlinijski prevoz putnika, što znači da nema strogo definisanih vremena polaska iz Beograda ili sa Kopaonika, a svi termini polazaka se dogovaraju sa putnicima. Na ovaj način, do izražaja dolaze najvažnije karakteristike kombi prevoza putnika, a to su fleksibilnost i udobnost.

Moguć svaki dogovor i u toku putovanja

Iskusni vozači LUL Prevoza Putnika će vam maksimalno izaći u susret, naravno do mere u kojoj je to moguće, kako u prvom kontaktu kada vršite rezervaciju kombi prevoza Beograd-Kopaonik, tako i za usputne pauze i druge dogovore u toku putovanja.

Bezbednost i udobnost putnika su nam uvek na prvom mestu

Bezbednost i sugurnost putnika u toku kombi prevoza putnika Beograd su nam uvek prioritet. Dugogodišnje iskustvo na relaciji kombi prevoza Beograd-Kopaonik, dobro poznavanje puta i uslova na putu, posebno u zimskoj sezoni, daju nam mogućnost da vas bezbedno i udobno prevezemo do željene adrese na Kopaoniku i nazad.

Povoljnosti za povratne vožnje Beograd-Kopaonik

Ukoliko želite da koristite uslugu kombi prevoza Beograd-Kopaonik u oba smera, tj. kao povratnu vožnju, važno je da nam to naglasite prilikom rezervacije, kako bismo dogovorili datum povratka i rezervisali mesto za vas. U slučaju da izvršite rezervaciju povratne vožnje na relaciji Beograd-Kopaonik, spremni smo da vam omogućimo i određene povoljnosti.

Za detaljne informacije o povratnoj vožnji iz Beograda ili sa Kopaonika, možete nas kontaktirati pomoću podataka na stranici kontakt.